Over ons

Jos Michielsen:

Jos heeft een ruime ervaring met het werken in de kassen tijdens zijn studiejaren. Hierna heeft hij diverse opleidingen gevolgd zowel in de metaal, bouw, afbouw, bouwchemie en betonreparatie. Van metselen tot stuucen, van gipswanden tot tegelen, van dilataties in wegen tot coating op (bedrijfs)vloeren. Alles gebeurt met dezelfde zorg en nauwkeurigheid. 

Na een intensief begeleidingstraject van Mark's tuinbouwservice, bestaat J. Michielsen Services V.O.F. inmiddels al sinds 2015. Jos is in het bezit van een VCA diploma en vakbekwaamheidsbewijs 1 en 2, licentie uitvoeren gewasbescherming en licentie bedrijfsvoeren gewasbescherming (Bureau Erkenningen). Verder hebben wij het SKL keurmerk op onze machines. Daarnaast beschikt Jos over de Belgische Fytolicentie en de Duitse Sachkundenachweis.

 
Chantal Michielsen-Kaijen:
 
Chantal heeft de administratieve zorg binnen het bedrijf. Met haar ruime ervaring binnen de bancaire en gemeentelijke administratie draagt zij zorg voor de administratieve zaken, afhandeling van alle binnengekomen post en mail. Ook Chantal heeft vakbekwaamheidsbewijs 1, licentie uitvoeren gewasbescherming en de licentie Knaagdierbeheersing op het agrarisch bedrijf. (KBA). Daarnaast is zij gecertificeerd bestrijdingstechnicus, vakbekwaamheid voor beheersing van plaagdieren en houtaantastende organismen. (CPMV).