Ongediertebestrijding

Wanneer u last heeft van een bepaald soort plaagdier, is dit natuurlijk erg vervelend. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe u problemen met dit specifieke plaagdier voor nu en de toekomst kunt voorkomen. Daarnaast kunnen we adequaat ingrijpen om het plaagdier in uw woning of gebouw te weren en te bestrijden. U kunt hierbij denken aan allerlei soorten plaagdieren, zowel in woonhuis als bedrijfspand. Bijvoorbeeld muizen, ratten, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, houtaantasters, voorraadaantasters, papier- en zilvervisjes, kakkerlakken etc.

Bij onze eerste inspectie (let op: hier zijn kosten aan verbonden) krijgt u van ons een inspectierapport. Hierin worden al onze bevindingen, adviezen en afspraken genoteerd. Daarna zullen wij voor u een offerte op maat maken wat bestrijding ongeveer gaat kosten. Besluit u akkoord te gaan met de offerte, dan zullen de kosten van de inspectie worden verminderd op de totaalprijs. Wanneer u toch besluit met een andere partij in zee te gaan, dan brengen wij alleen de inspectie in rekening.

Tevens is het ook mogelijk om, onder overeenkomst, een preventieve monitoring bij ons af te nemen, ook hiervoor kijken we na de eerste inspectie, hoe we voor u een passende kwartaalprijs kunnen vormen.

Voor meer informatie: 06-10257173 of mail naar info@jmichielsenservices.nl

Algemene voorwaarden plaagdierbeheering: Algemene voorwaarden.pdf (102241)